Onze docenten

Ervaren vakmensen die weten wat jij nodig hebt om te slagen

De beste docenten

Een Luzac Examentraining wordt altijd gegeven door een ervaren docent. Vakmensen die weten wat jij nodig hebt om te slagen. Zij staan normaal ook voor de klas en weten alles over de examenstof. Daarnaast leren ze je hoe je bepaalde vragen het best kunt aanpakken en geven ze veel tips voor het examen. En heb je na de training nog vragen? Dan kun je deze gewoon stellen. Onze docenten blijven tot het examen per mail beschikbaar!

Onderwijsbevoegdheid

Waar veel examentrainingen gegeven worden door studenten, is Luzac de enige aanbieder in Nederland die uitsluitend bevoegde docenten voor de klas heeft staan. Dit betekent dat zij niet alleen de juiste vakinhoudelijk kennis hebben, maar ook de didactische vaardigheden beheersen om een geslaagde training te verzorgen. Al onze docenten zijn in het bezit van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) die door de overheid verplicht wordt gesteld voor iedereen die in het onderwijs werkt.

Dertig jaar ervaring

Luzac is de grootste aanbieder van particulier onderwijs in Nederland en heeft al meer dan dertig jaar ervaring met examenonderwijs. Luzac maakt gebruik van deze ervaring bij de examentrainingen, waardoor we leerlingen uit heel Nederland kunnen helpen bij de voorbereiding op het eindexamen. Wil je meer weten over Luzac? Of vind je het leuk om eens een kijkje te nemen op één van onze vestigingen? Klik dan hier voor meer informatie. Slagen doe je bij Luzac!

Nicole Ketelaars

Docent Engels

Michael Belderink

Docent Geschiedenis en Aardrijkskunde

Maikel Mahangi

Docent Maatschappijwetenschappen

Mike Wassenaar

Docent Natuurkunde

Rob de Rond

Docent Wiskunde

Stans Sluzewski

Docent Nederlands

Joost Jansen

Docent Economie

Ingrid Römer

Docent Duits en Engels

Bart van Kats

Docent Scheikunde

Tjerk Destombes

Docent Aardrijkskunde

Paul van der Bie

Docent Duits

Lia Stevens

Docent Economie

Jip de Poorter

Docent Nederlands

Ivo Strijland

Docent Maatschappijwetenschappen

Anton de Bruin

Docent Geschiedenis